Ποιοί είμαστε

 

Το σπίτι μου, Η ονομασία ήρθε από μια αυθόρμητη ιδέα, μια έμπνευση της στιγμής από έναν δικό μας άνθρωπο. Από το ‘ας το ονομάσουμε…’ δημιουργήθηκε ένας ιταλικό-γαλλικός χώρος περιστοιχισμένος από πέτρινους τοίχους ( Θυμιανούσικες πέτρες ) και αναμνηστικά εποχής art-Deco. Άρωμα ευρωπαϊκής υπαίθρου με μεσογειακά χρώματα.

Η τοποθεσία μας ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, στην ακτή του αιγαίου. Εδώ λοιπον στο chez moi σας περιμένουμε να απολαύσετε τον γευστικό καφέ μας από επιλεγμένους κόκκους και φυσικά τα δροσιστικά μας κοκτέιλ και ποτά! Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα απολαυστικά γεύματα μας καθώς και τις γλυκές δημιουργίες από το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής μας!

Ο συνδυασμός ενός μοντέρνου café bistro με την παράδοση της θυμιανούσικης πέτρας και μάλιστα σε ένα περιβάλλον άνετο και ευρύχωρο με θέα την θάλασσα δίνει στο chez moi ένα άρωμα υπεροχής. Από το πρώτο σου βήμα μέσα στο κατάστημα, νοιώθεις ότι όλα θα πάνε καλά. Οι γεύσεις η αισθητική η ευγένεια το σέρβις δίνουν ένα ξεχωριστό στίγμα.

Εδω, μπορείς από νωρίς το πρωί να πιεις τον καφέ σου, να απολαύσεις το πρωινό ή το μικρογεύμα σου και να ταλαντευτείς ανάμεσα στις γευστικές ακροβασίες των εκλεκτών πιάτων κοκτέιλ και γλυκισμάτων, πάντα με θέα το μαγευτικό Αιγαίο.

Είτε έτσι είτε αλλιώς το chez moi εχει αποδειξει ότι το να πετύχεις στις προσδοκίες σου, δεν είναι ζήτημα ούτε κρίσης ούτε οικονομικής ευημερίας: είναι θέμα φροντίδας, αγάπης και προσωπικού πολιτισμού!